Werkwijze

Werkwijze

Eerste gesprek, intakegesprek
Een eerste gesprek duurt circa 60 minuten. Tijdens dit gesprek kijk ik met jou naar jouw verwachtingen, wensen en behoeften en kijken we samen naar jouw eetgewoontes.
Naar aanleiding van dit intakegesprek maak ik samen met jou een behandelplan op maat en krijg je een voorbeelddagmenu en informatiemap. Ik vind het belangrijk dat we samen een behandelplan opstellen dat voor jou prettig en praktisch is en zo ook vol te houden is.
Om te voldoen aan de nieuwe Europese privacy wetgeving (AVG) vul je voorafgaand aan het intake gesprek het Toestemmingsformulier behandelovereenkomst in. Voorafgaand aan het intakegesprek kun je zelf ook al de privacy verklaring inzien.

Vervolgconsulten
In de vervolgconsulten, die veelal tussen de 2 en 4 weken gepland worden, kijken we hoe het gaat met het meegekregen dieetadvies en of dit dieetadvies aangepast dient te worden, help ik je bij jouw knelpunten en krijg je allerlei praktische tips en eventueel brochures. Vervolgconsulten kunnen naar jouw wens face to face gepland worden maar ook telefonisch of per e-mail. Bijna alle verzekeraars vergoeden telefonische en e-mailconsulten. Om er zeker van te zijn kun je met jouw verzekeraar contact opnemen.
De duur en de frequentie van de vervolgconsulten is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Huisbezoeken
Consulten aan huis zijn mogelijk indien men niet in staat is om naar de praktijk te komen. Hiervoor is een verklaring van uw arts nodig.

Lezingen/presentaties/workshops
Ook dit behoort tot de mogelijkheden, binnen jouw bedrijf, jouw sportclub of op school. Neem contact met mij op voor meer informatie betreft mogelijkheden.