Wie is Dionne?

Wie is Dionne?

Dionne van Boekholdt – Loyson, diëtist en sportdiëtist.

In 2009 heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond en sindsdien ben ik officieel kwaliteitsgeregistreerd diëtist en voedingskundige. Tevens heb ik de post HBO opleiding Sportdiëtetiek afgerond. Meerdere keren per jaar school ik mij bij door middel van nascholingen.

Vanaf 2009 ben ik met veel plezier aan het werk en blij met de vele ervaring die ik heb opgedaan. Ik startte met werken bij de thuiszorg in Maastricht. Na een aantal jaar daar gewerkt te hebben ben ik overgestapt naar een zelfstandige praktijk in Maastricht en omstreken. Momenteel heb ik met veel plezier mijn eigen praktijk in Bunde bij Huisartsenpraktijk Bunde en Bunde Medisch Centrum en ben ik tevens werkzaam voor Envida. Verder geef ik met veel enthousiasme lezingen en workshops binnen bedrijven, scholen en verenigingen.

Ik heb als diëtist beroepsgeheim waardoor alles dat met mij besproken wordt ook vertrouwelijk behandeld wordt. Jouw privacy is dus gewaarborgd.

Ik ben getrouwd met Marco en samen hebben wij een dochter en een zoon.